Műköröm


A műkörömépítés lényege a természetes körmök meghosszabbítása és szebbé tétele. Ez a technika azoknak is lehetőséget ad, akik soha nem voltak elégedettek a körmük formájával, méretével, típusával. Ezáltal a magabiztosság is fokozódik a hétköznapok során.
A műkörömépítés folyamatosan fejlődő iparág, így a lehetőségek egyre szélesebb skálája biztosítja a kényelmes, szebb és tartósabb viseletet.

Töltés és tartósság

A műköröm igényes, ápolt külsőt biztosít 3-4 héten át, anélkül, hogy foglalkozni kelljen vele. Sok esetben a műkörmök 6-7 hétig is fenn maradnak, viszont, ha a töltés nem időben történik, a köröm sérülékeny lesz. Ezáltal könnyen sérül, törik le, nem ritkán a saját köröm kárára. Töltés a 3. és 4. hét között esedékes, attól függően, milyen gyorsan nő a körmöd. Erre figyelj kérlek!

Legyél egyedi

A munkám során nagy hangsúlyt fektetek az egyedi elképzelések megvalósítására. Nincs sablonozás, matricázás, a minták mindegyikét kézzel festem, így mindent a személyiségedhez tudunk igazítani. Nyugodtan jöhetsz úgy is, hogy nincs konkrét elképzelésed, együtt összerakjuk a hozzád leginkább illő köröm szettet, amit ékszerként viselhetsz a szürke hétköznapokon. Ha tanácstalan vagy, abban is tudok segíteni, milyen formát válassz a kéz és körömformádhoz, életviteledhez. Első műköröm esetén pedig további tanácsokkal látlak el.

Minőség

A fentebb említett dolgok és a precíz kivitelezés érdekében, a minőségi alapanyagok és odafigyelés mellett időre van szükségem.  Kb. 2-2,5 órával számolj építésnél, mielőtt hozzám érkezel. A töltések időtartama 1-2 óra. Arról nem is beszélve, hogy a rohanó világban igen is neked is szükséged van egy kis pihenésre. 🙂

Általam használt technikák

Épített zselés zselés technikával dolgozom. ( Alapanyag Moyra)

Garancia

 A munkáimra két hét garanciát vállalok.

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal.

Dombi Nikolett

További tudnivalók a műkörömről:

no images were found