Gél lakkozás

A gél lakkról

A gél lakk technika sokat változott és fejlődött az elmúlt néhány évben, a technikák egyre széleskörűbbek és a tartósság is egyre jobban megközelíti a műkörömét.

Remek megoldás annak, aki nem vágyik hosszabb körömre a sajátjánál, csak ápolt, szép, gyors és tartós megoldást szeretne.
A hagyományos lakkozással ellentétben a gél lakk UW fényre tökéletesen megköt, így nincs szükség további elővigyázatosságra nap folyamán. Nem megy tönkre a házimunkától és a hétköznapi tevékenységektől sem, de teljesen természetes érzést biztosít. Eltávolítását oldószerrel végzem.

Tartósság

Tartóssága 2-4 hét, a saját köröm erősségétől és életmódtól függően. Felrakása kb. 60 perc, ettől eltérhetnek a csillámos, francia, díszített változatok.

Díszítés

A legtöbb díszítés már a gél lakkozásnál is kérhető és ugyanolyan tartós, mint a műkörmöknél. 
Már számtalan eszköz áll rendelkezésre a lakkok gyors és látványos díszítéséhez.
Általam végzett díszítési technikák jelenleg:

  • Strasszkövek
  • Nyomda
  • Csillám és effektporok
  • Díszítő lakkok
  • Márványozás

Kézzel festett technikákkal már nem foglalkozom.

A gél lakkozás lépései

A szalonban több féle márkát is használok. Típustól, márkától függ, hogy a gél lakk hány rétegben kerül fel a körmödre. A legáltalánosabb egy átlátszó alapréteggel indul, majd két réteg szín és egy fényes réteg fedés.

Garancia

1 hét garanciát vállalok minden gél lakk munkámra.

A gél lakk eltávolítása

A gél lakkot minden esetben el kell távolítani, mielőtt egy új kerül a körömre. Itt nem lehetséges a töltés, mint a műkörmöknél. Az eltávolítás oldószerrel történik, időtartama kb. 10 perc.

Gél lakk árlista

További cikkek:

Néhány fotó a gél lakk munkáimból: