Gél lakkozás

A gél lakkról

A gél lakk technika sokat változott és fejlődött az elmúlt néhány évben, a technikák egyre széleskörűbbek és a tartósság is egyre jobban megközelíti a műkörömét.

Remek megoldás annak, aki nem vágyik hosszabb körömre a sajátjánál, csak ápolt, szép, gyors és tartós megoldást szeretne.
A hagyományos lakkozással ellentétben a gél lakk UW fényre tökéletesen megköt, így nincs szükség további elővigyázatosságra nap folyamán. Nem megy tönkre a házimunkától és a hétköznapi tevékenységektől sem, de teljesen természetes érzést biztosít. Továbbá a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem vékonyítja el a saját körmöt.  Eltávolítása oldószerrel történik.

Tartósság

Tartóssága 2-3 hét, a saját köröm erősségétől és életmódtól függően.  Nagyobb igénybevétel esetén érdemes zselés körömerősítéssel kombinálni a gél lakkozást. Felrakása kb. 60 perc, ettől eltérhetnek a csillámos, francia és zselével megerősített változatok.

Díszítés

A legtöbb díszítés már a gél lakkozásnál is kérhető és ugyanolyan tartós, mint a műkörmöknél.  A díszítések kézzel készülnek, így lehetőség van bármilyen egyedi minta kialakítására, a matricás verziókkal szemben.  Fontosnak tartom azt, hogy a végeredmény egyedi és szinte ékszerként hordható legyen. Jöhetsz konkrét elképzeléssel, de az sem baj, ha úgy érkezel, hogy még nem tudod pontosan mit szeretnél, együtt összerakjuk a leginkább hozzád illőt.

A gél lakkozás lépései

A szalonban több féle márkát is használok. Típustól, márkától függ, hogy a gél lakk hány rétegben kerül fel a körmödre. A legáltalánosabb egy átlátszó alapréteggel indul, majd két réteg szín és egy fényes réteg fedés.

Garancia

1 hét garanciát vállalok minden gél lakk munkámra.

A gél lakk eltávolítása

A gél lakkot minden esetben el kell távolítani, mielőtt egy új kerül a körömre. Itt nem lehetséges a töltés, mint a műkörmöknél. Az eltávolítás oldószerrel történik, időtartama kb. 10 perc.

Gél lakk árlista

További cikkek:

Néhány fotó a gél lakk munkáimból: