A gél lakk eltávolítása otthon és a szalonban

Gél lakk eltávolítása otthon?

Módszerek:

Bolti aceton? Számos acetont lehet kapni drogériákban, amikről a vendégeim beszámolói alapján ezek a következtetések: Több óráig tartó áztatgatás, aminek a vége a vékony köröm és a drasztikusan kiszáradt bőr. Igen, ezek az anyagok nem gél lakk , hanem sima lakk eltávolítására valók. Gél lakkhoz gyengék, ezért kérlek hagyj fel ezekkel!

Reszelés: Akárcsak a műkörömnél, itt is komoly károkat okozhatsz a reszelésse. Az eredmény nagyon könnyen vékony köröm és sebes bőr lesz, amire nem kerülhet gél lakk.

Lekapargatás, lehúzás: Ennek az eredménye szintén a köröm elvékonyodása, amivel könnyen azt érhetitek el, hogy a köröm annyira elvékonyodik, hogy nem fogja megtartani a normál gél lakkot, a tartóssági idő drasztikusan lerövidül. Inkább ne!

Tovább olvasom…

Gél lakk házilag?

Ez a cikk azoknak készült, akik szeretnének otthon nekiállni a gél lakkozásnak.  Aki emellett dönt már számtalan módszer és leírás áll a rendelkezésére, viszont sok olyanoktól származik, akik nem szakmabeliek és már a képekből látszik, hogy ennek a vége az elvékonyodott köröm lesz és még ez a legjobb eset. Arról is írnék, hogy ez mennyire éri meg nektek, és milyen hátrányaitok származhatnak az otthoni gél lakkozásból.

Tovább olvasom…