A körmös varázsló! Vagy mégsem? 2.0. Műköröm verzió.

Lehetséges és lehetetlen dolgok tárháza műkörmöknél. Avagy tényleg varázsló a körmös?

Lerágtam a körmeim, ami volt az is letört, de szép hosszú a körömágyam. Hosszú műkörmöt szeretnék.

Amennyiben a körömágy megfelelő méretű, jöhetnek a csodák. Ha szeretnéd, egyből kezdhetünk egy nagyobb mérettel.

Lerágtam a körmeim, ami volt az is letört, a körömágyam nagyon kicsi, hosszú műkörmöt szeretnék.

Megoldható, de nem első körben. Elsőre egy S vagy egy kicsi M mérettel érdemes kezdeni. Pár hónap után megoldható lesz egy nagy méret is, csak egy kicsit legyél türelmes, megéri. Így az eredmény tartós is lesz. A rágásról viszont érdemes leszoknod. Sajnos igen, a műkörmöt is lehet rágni. Nem szereti. Letörik tőle. Nemnem, nem magától, a fogacskáidtól.

Extrém hatásnak teszem ki a körmeim, megoldható a tartósság? ( takarító, kertész, csomagoló, konyhai munka stb.)

Persze, hogy megoldható. Azt szoktam mondani a vendégeknek, hogy az ajtót ne csapd rá, attól bizony le fog törni, de amúgy nyugodtan gyötörheted.

Szeretném, ha nem éreznék semmilyen fájdalmat, amikor a zselé köt.

A fájdalom csökkentésére vannak módszerek, ezt mindig el szoktam mondani a vendégeknek. Fontos, hogy ezt a legkisebbre csökkentsük, azonban teljesen kiküszöbölni nem lehet. Sajnos a kozmetikai gyantázásnál sem megoldható az, hogy azt mondod a kozmetikusnak, hogy kérlek, ne fájjon egyáltalán. Egy kicsit fog. Nyilván függ az egyéni érzékenységtől is.

Nagyon vékony legyen a végeredmény, olyan legyen, mint a barátnőmnek, akinek gél lakkja van!

Sajnos ilyen nem lesz. A gél lakk az gél lakk, a műköröm pedig műköröm. Más előnyökkel és hátrányokkal.

Sok helyen jártam már, a zselé mindig letört, leesett 1 héten belül, porcelánt szeretnék, mert a zselét nem bírja a körmöm!

Nem dolgozom porcival. Létezik allergia zselére. Nagyon ritkán, de előfordul. Az leginkább a köröm körüli bőr kipirosodásával, hámlással jár, továbbá a köröm kellemetlen égető érzésével. Vannak hormonális problémák is, amikor az ilyen “lepotyogósdi” előfordul(hat). De! Ez a lepotyog a műköröm, mert ezt nem bírja a kezem verzió, ilyet igazából még nem láttam. Eddig nálam nem történt ilyen, azoknál sem, akik korábban ezt megjárták. A 3 hét előtti letörést, lepotyogást inkább a helytelen előkészítés és a hibák sora okozza.

Mandula formám volt, de teljesen más formát szeretnék. Megoldható?

Minden formaváltoztatás megoldható műkörömnél. Ha viszont pl. mandula formád volt és ugyanolyan méretű kockát szeretnél, akkor újra kell építeni a műkörmöt. Nem, olyat nem csinálok, hogy odasablonozom a sarkát. Kisebben megoldható újraépítés nélkül, de akkor egy kicsit le kell venni a hosszból.